Natuurhuisje in Vlieland

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit is een vierpersoons natuurhuisje op het autovrije eiland Vlieland, gelegen in de duinen op het terrein De Kaap. Er is een ruim eigen terrein om het huis en de afstand naar het strand is ca. 100 meter. De Struner heeft woonkamer met open keuken en twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met een tweepersoonsbed en een eenpersoons stapelbed. Verder vind je er een berging en een badkamer met douche en toilet. Het natuurhuisje is een gezellig en comfortabel huis, van alle gemakken voorzien. Er is een terras aan de voorkant en één aan de zijkant waar je volledige privacy hebt. Er mag niet gerookt worden en je mag geen huisdieren meenemen. Er zijn veel speelmogelijkheden voor de kinderen direct om het huis en de duinovergang naar het strand is dichtbij. Het enige wat je hoeft te doen, is genieten van de rust, de stilte en de prachtige sterrenavonden. Onze andere natuurhuisje heet De Woudstruner en vind je in Siegerswoude.

Bijzonderheden natuurhuisje in vlieland

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Koel-/vriescombinatie, Terras, Verwarming (CV), Afwasmachine, Wasmachine, Tuindeuren, Speelweide, Berging, Internet, Speeltoestellen, Wasdroger, Zandbak, Kinderbed, Kinderstoel, Tv, Keuken, Tweepersoonsbed (x 2), Badkamer, Fietsen beschikbaar (gratis)(x 2), Eenpersoonsbed, Slaapbank, Contactloos verblijf

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in vlieland

De ligging van "natuurhuisje in vlieland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.