Natuurhuisje in Den hoorn texel

2
Natuurhuisje.nl logo

Een bijzondere vakantiebestemming op het prachtige eiland Texel. Voor wie lekker een weekje (of langer) wil genieten van een rust, frisse lucht en mooie natuur. De pipowagen... of zeg maar gerust... Tiny house op wielen, is luxe en sfeervol ingericht. Heeft een zithoek (met flatscreen tv), lange (eet-)tafel, keuken met elektrische kookplaat en een tweepersoonsbed (1.60 breed). Vanuit het (bij aankomst reeds opgemaakte) bed kijk je door het lichtkoepeltje naar de sterrenhemel, want... op dit stukje Texel is het 's nachts nog echt donker! De ramen hebben horren waar nodig en verduisterende gordijnen. Verwarmen en koelen dmv een Airco. Vanuit het natuurhuisje is het een paar stappen over het terras en daar is de badkamer met douche, wasbak en toilet. Zowel vanuit de pipowagen als vanaf het beschutte privé terras is het heerlijk genieten van het weidse uitzicht, het gefluit van vogels en de mooie luchten. Dit fijne plekje garandeert een heerlijke vakantie!

Bijzonderheden natuurhuisje in den hoorn texel

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Terras (privé), Koel-/vriescombinatie, Tuin (omheind), Internet, Berwarming (elektrisch), Airco, Tv, Keuken, Tweepersoonsbed, Badkamer, Contactloos verblijf

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in den hoorn texel

De ligging van "natuurhuisje in den hoorn texel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.