Natuurhuisje in Den burg texel

4
Natuurhuisje.nl logo

Aan de rand van het duin- en boslandschap vind je dit luxe natuurhuisje voor vier personen. Vanuit de grote tuin heeft de vrijstaande bungalow uitzicht op buurtschap De Westen, Den Hoorn en Den Burg. Het natuurhuisje beschikt over eigen parkeerruimte. Op de begane grond van deze luxe vierpersoons vakantievilla tref je een comfortabele woonkamer aan en een moderne, compleet ingerichte keuken. Er is een bijkeuken met wasmachine en wasdroger en badkamer met douche, wastafel en toilet. De bovenverdieping is voorzien van twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en een zonnig balkon. De badkamer boven beschikt over een ligbad, wastafel en toilet. De bungalow is geschikt voor mindervaliden en is rookvrij.

Bijzonderheden natuurhuisje in den burg texel

Woonkamer op de parterre: 2-zitsbank, 3-zitsbank, DVD-speler, Eethoek, Fauteuil (x 2), Internettoegang (WiFi), Radio, Stoelen, Tafel, TV

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in den burg texel

De ligging van "natuurhuisje in den burg texel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.