Groepsaccommodatie Woudenberg

7.9
12
Groepen.nl logo

Op de grens van de provincie Utrecht en Gelderland ligt deze verbouwde vakantieboerderij. Met aan de voorzijde een weids uitzicht en aan de achterzijde direct aan de bossen

Groepsaccommodatie in Utrecht met weids uitzicht 

In het voorhuis van de boerderij vind je de woonkamer met klein poolbiljart en keuken. Hier is het heerlijk samenkomen met de hele groep. Op de begane grond is een slaapkamer. De andere 4 slaapkamers zijn boven. Er is een speelruimte met een voetbaltafel en dartbord aanwezig. Genoeg speelvertier dus! Kortom, een fijne plek om te verblijven zonder dat je afhankelijk bent van het weer.

Samen struinen door de bossen

De omgeving leent zich echt voor de actief verblijf. Achter de boerderij is het bos met klompenpaden en voor de boerderij beginnen de de fietsknooppunt routes. Een mooi weids gebied met veel bossen en weiden. Maar voor de liefhebber ligt het tussen de plaatsen Barneveld, Woudenberg en Amersfoort met al hun voorzieningen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie woudenberg

De ligging van "groepsaccommodatie woudenberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.