Vakantieboerderij Vreeland

10
24
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie voor max. 24 personen ligt in een uniek stukje natuur, direct aan de rustieke rivier de Utrechtse Vecht, met uitzicht over de weilanden. Dit vakantiehuis in Utrecht wordt gerund door een van oudsher boerenfamilie, die nog altijd melkkoeien heeft en waar op ambachtelijke wijze kaas en ijs wordt bereid. Uiteraard kun je een kijkje nemen en proeven!

Slaapkamers met uitzicht over het landgoed in je vakantiehuis in Utrecht

De groepsaccommodatie bestaat uit zeven stijlvolle en luxe ingerichte kamers. Vier van de zeven kamers zijn voorzien van een eigen toilet, (bubbel)bad en/of douche, slaapbank, een gezellig zitje en een koelkastje. Deze kamers zijn voor 4 personen. Eén kamer met bubbelbad, is tevens geschikt als bruidssuite. Verder is er een kleinere tweepersoons kamer met douche en toilet. De andere 2 kleinere, knusse tweepersoons kamers in de hooiberg hebben het gezamenlijk gebruik van douche en toilet. Tevens kun je gebruik maken van een woonkamer met zitje en keuken, het zonnige terras en een tuin aan de Vecht, waar je kunt ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Er is ruime parkeergelegenheid, een aanlegsteiger van 60 meter en een kanosteiger. De gehele groepsaccommodatie is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Tevens mogelijkheid om een sloep te huren voor max. 25 personen.

Geniet van de rust en natuur tijdens een weekendje weg in Utrecht


De gunstige ligging van deze groepsaccommodatie zorgt ervoor dat je enerzijds kunt genieten van de rust en natuur, en anderzijds binnen een half uur in hartje Amsterdam, Utrecht of Hilversum kunt zijn. Er worden voor groepen diverse activiteiten aangeboden, vraag naar de mogelijkheden. Er zijn meerdere fiets- en wandelroutes langs de boerderij, je kunt vissen en in de zomer zelfs zwemmen in de Vecht. De Loosdrechtse Plassen, waar je een (zeil)boot kunt huren, zijn op een steenworp afstand.

Huisje huren in Utrecht? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij vreeland

De ligging van "vakantieboerderij vreeland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.