Vakantiehuis Vinkeveen

10
40
Groepen.nl logo

 Dit voormalig gymnastieklokaal is verbouwd tot een aangename groepsaccommodatie in Utrecht. De groepsaccommodatie is ingericht voor maximaal 40 personen en is zeer geschikt voor schoolkampen in combinatie met de activiteiten van zeilschool de Vinkeveense Plassen. Daarnaast leent de accommodatie zich ook voor familiereünies en meerdaagse trainingen voor bijvoorbeeld bedrijven. Door de combinatie van verschillende horeca- en vergader groepsaccommodaties elders op het terrein zijn de mogelijkheden bijzonder breed te noemen. Het is een unieke plek midden in Het Groene Hart.

Een vakantiehuis in Utrecht waar voor je gekookt wordt!

De groepsaccommodatie is uitgerust met een recreatie -en eetzaal met aansluitend een groot terras aan het water. De recreatiezaal bestaat uit een eet- en zitgelegenheid (35 pers). In de centrale zaal is tevens een bar, koelkast, beeldscherm en geluidsinstallatie aanwezig. Het eetgedeelte heeft circa 120 zitplaatsen. Deze ruimte is vrij in te delen en er is een wegklapbaar podium aanwezig, deze kan gebruikt worden voor presentaties, spelletjes, opvoeringen etc. Er wordt voor je gekookt in deze groepsaccommodatie, je kunt zelf geen gebruik maken van de keuken!!Verplichte afname van een ontbijt in april t/m oktober.


Zelfverzorging is alleen mogelijk van november t/m maart voor een meerprijs (toeslag zie in boekingsproces).
Er zijn 12 slaapvertrekken aanwezig op de 1e etage (zie kamerindeling). Alle kamers zijn voorzien van warm en koud stromend water, er zijn 8 douches en 10 toiletten.

Zwemmen in het heldere water van de Vinkeveense plassen

De accommodatie is gelegen in het centrum van het pittoreske dorp Vinkeveen, direct aan de Vinkeveense plassen. De groepsaccommodatie is onderdeel van het Watersportcentrum Vinkeveen Haven. Er is een breed pakket aan watersportmogelijkheden zoals zeilen, surfen, motorboot varen en kanoën. De Vinkeveense plassen staan bekend om het heldere water er wordt op verschillende plaatsen in de plassen gedoken. Naast de verschillende watersport mogelijkheden zijn er diverse mooie wandel en fiets routes beschikbaar.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis vinkeveen

De ligging van "vakantiehuis vinkeveen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.