Groepsaccommodatie Utrecht

10
32
Groepen.nl logo

Deze monumentale artillerieloodsen zijn compleet ingericht voor maximaal 32 gasten. De rookvrije gebouwen  (anno 1878, 1898 en 1913) tellen zeven slaapkamers en zeven badkamers. Loods E is voorzien van een ruime professioneel uitgeruste keuken waar je de maaltijden voor grote gezelschappen kunt bereiden. In de ruime, gezellige eet - en huiskamer kan iedereen tegelijkertijd aan tafel. Er is een zithoek, grote televisie en geluidsinstallatie. Ook loods F heeft een ruime zaal die je kunt inzetten als een tweede huiskamer, gamesroom, repetitieruime of vergaderzaal. 

Compleet ingerichte groepsaccommodatie in Utrecht" title="Vakantiehuizen in Utrecht">Utrecht, je hoeft alleen je kleding en toilettas mee te nemen

Bij aankomst in de accommodatie staat alles wat je nodig hebt voor je klaar: koffie, thee, suiker, koffiemelk, olijfolie, peper en zout, servies, bestek, potten en pannen, barbecue en vuurschaal, bed- en keukenlinnen, handdoeken, toiletpapier en schoonmaakmiddelen. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen, net als de eindschoonmaak, energie, parkeren, toeristenbelasting en btw. Veel makkelijker en overzichtelijker kunnen de eigenaren je verblijf niet maken. Je hoeft alleen nog maar je kleding en toilettas in te pakken en mee te nemen en boodschappen te doen, of te laten bezorgen natuurlijk. 

Buiten heb je alle ruimte

Op het privéterras staan tafels, stoelen en een gasbarbecue klaar. Hier is ook een vuurplaats om een kampvuurtje te maken (niet toegestaan bij langdurige droogte). Brandhout is verkrijgbaar per hele of halve kruiwagen. Op het terrein is een klimtoestel met glijbaan voor de kleintjes, maar ook genoeg ruimte om een balletje te trappen. Bij de woning zit je lekker rustig, maar wil je onder de mensen zijn, dan kun je in het hoogseizoen gezellig aanschuiven op het Terraseiland voor een hapje en drankje in festivalsfeer of meedoen aan de activiteiten die worden georganiseerd. Vergeet niet even langs te gaan bij de dierenweide om hangbuikzwijntjes Douwe en Waldo en de kippetjes gedag te zeggen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie utrecht

De ligging van "groepsaccommodatie utrecht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.