Groepsaccommodatie Stoutenburg

8.6
19
Groepen.nl logo

Deze kindvriendelijke groepsaccommodatie biedt ruimte aan groepen tot 19 personen. Door het uitzicht over de landerijen zul je er meteen thuis voelen. De groepsaccommodatie is zeer geschikt voor families, vrienden of cursusgroepen. Bijzonder is de extra overdekte recreatieruimte, een speelparadijs voor kinderen. Via dit terras kun je naar de speelweide met paddenpoel. Het is mogelijk om het terras en het erf af te sluiten, zodat je kleine kinderen goed in het oog kunt houden.

Een groepsaccommodatie in Utrecht met grote speelweide

De verblijfsruimte heeft een eetgedeelte met houten tafels en stoelen, een zithoek en tv met digitenne, video/dvd-speler, muziekinstallatie, diverse spelletjes en pooltafel. De luxe keuken is professioneel ingericht. Daarnaast zijn er op de begane grond twee toiletten met wastafels. De slaapkamers zijn voorzien van luxe boxspring bedden en kastruimte. Indien een van de gasten slecht ter been is, is er de mogelijkheid om op de begane grond te overnachten. Hier bevindt zich 1 tweepersoons slaapkamer voorzien van eigen douche en wastafel. De bovenverdieping heeft 7 slaapkamers en beschikt over nog 2 douches, en apart daarvan, 4 wastafels en toilet. Bedlinnen is eventueel aanwezig. Daarnaast is er nog een mooie extra recreatieruimte aanwezig. Een speelparadijs voor kinderen met een tafeltennistafel, een voetbalspel, een sjoelbak, darts, midgetgolf, etc. Er is een grote speelweide en je kunt gebruik maken van verschillende kinderfietsen. Het terras is voorzien van tuinmeubilair.  

Maak samen mooie wandelingen door de natuur

De landelijk gelegen vakantieboerderij bevindt zich in Stoutenburg, een klein dorpje dat uit 340 inwoners bestaat. Het ligt aan de rand van Amersfoort. Met auto en openbaar vervoer goed te bereiken. Stoutenburg heeft veel te bieden, op loopafstand van de boerderij bevindt zich een fraai landgoed met een mooie geschiedenis. Naast vele wandel- en fietsroutes in deze prachtige natuur, kun je ook kanoën in de buurt. Daarnaast kun je van het gezellige uitgaansleven genieten tussen de grachten van Amersfoort, dat over verschillende musea, bioscoop, winkels, authentieke kroegjes en club beschikt. Je kunt zelfs rondvaarten maken in de grachten van Amersfoort.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Utrecht voor een weekendje weg 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie stoutenburg

De ligging van "groepsaccommodatie stoutenburg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.