Groepsaccommodatie Soest

7.4
8
Groepen.nl logo

Midden in het bos ligt deze bungalow voor 8 personen.

Een groepsaccommodatie in Utrecht in de natuur

Je hebt de beschikking over een sfeervolle woonkamer met open keuken en tuindeuren naar het terras. Op de begane grond is er een toilet met wastafel.
De keuken is uitgerust met keramische kookplaat, vaatwasser, en combimagnetron. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers met elk 2 boxspringbedden die tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Deze accommodatie beschikt over 1 badkamer op de eerste verdieping met ligbad, douche, wastafel en toilet. In het souterrain nog eens 2 slaapkamers met elk 2 boxspringbedden. Beide slaapkamers in de souterrain hebben grote ramen. Eventueel kan één kamer in de souterrain ook als kantoor of speelruimte gebruikt worden waarbij er internetaansluiting beschikbaar is. In het souterrain bevinden zich nog een wasmachine en een wasdroger. Zowel de begane grond als het souterrain heeft vloerverwarming. De slaapkamers op de verdieping zijn voorzien van topkoeling.

Met z'n allen naar de Utrechtse Heuvelrug


In deze accommodatie, prachtig verscholen gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en tegen de Soester zandverstuivingen, ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie. Binnen één kilometer vindt u o.a. een kaasboerderij, 2 restaurants, het Bosbad, een klimbos, DierenPark Amersfoort en Superfun (Nederlands grootste overdekte speeltuin voor jong en ouder) in Amersfoort. Ook is er een Delifrance en een ambachtsbakker met dagelijks vers brood op slechts 1,3 km in het winkelcentrum Soest-Zuid aanwezig samen met een grote supermarkt. Op wandelafstand is een authentieke kaasboerderij en museumboerderij "het Gagelgat" gevestigd en kunt u boerengolf spelen.

Vakantiehuis huren in Utrecht? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie soest

De ligging van "groepsaccommodatie soest" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.