Groepsaccommodatie Hekendorp

7.6
8
Groepen.nl logo

Deze accommodatie biedt plaats aan gezelschappen tot maximaal 8 personen. Prachtig gelegen aan het water en midden in het Groene Hart.
Zeer geschikt voor de rustzoeker!! (luidruchtige groepen niet welkom)

Groepsaccommodatie in Utrecht, middenin het Groene hart

De verblijfsruimte heeft een moderne uitstraling en het uitzicht is prachtig. De keuken is van alle gemakken voorzien. De hele accommodatie is voorzien van vloerverwarming en de houtkachel zorgt voor extra sfeer. Er zijn 2 slaapkamers op de begane grond en 2 op de eerste verdieping. Alle slaapkamers hebben een eigen douche en wastafel. In de tuin is het terras waar het heerlijk vertoeven is en er is een trampoline voor de kinderen!

Samen het water op

Je bevindt je in het dorp Hekendorp in het Groene Hart en centraal in Nederland. Binnen een half uur ben je in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Een prima basis om boot/fiets/wandeltochtjes te maken naar pittoreske dorpjes als Linschoten, Haastrecht en stadjes Montfoort, Oudewater, Woerden en kaasstad Gouda. Een caféterras & eetgelegenheid is op loopafstand.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie hekendorp

De ligging van "groepsaccommodatie hekendorp" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.