Natuurhuisje in Schalkwijk

2
Natuurhuisje.nl logo

Naast het weiland bevindt zich een intieme ruimte, welke beschikt over een douche, toilet en een keukentje met koelkast, 2 pits-inductieplaat, mini vaatwasser, combi magnetron en koffiezetapparaat en waterkoker, een tafel met twee stoelen, met de mogelijkheid van twee aparte bedden. In deze studio kun je echt spreken van landelijk wonen met de schaapjes aan je voeten, wanneer je op je terras zit te genieten van de vergezichten over het weiland. En er is genoeg om te ontdekken. Huur bij ons een fiets en rij over de dijk richting Wijk bij Duurstede. Liever jezelf laten verwennen? Pak de auto, dan ben je in een kwartier bij Thermen Houten. De Haver studio is de plek om te genieten van de stilte en na heerlijk op pad te zijn geweest 's avonds weer thuis te komen, waarbij je terugvalt in de eenvoud van het boerenleven. Geen stress, niets moet, alleen maar rust en je eigen plekje. Het is heerlijk bij Boerderij de Zalm, kom het maar proeven.

Bijzonderheden natuurhuisje in schalkwijk

Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Terras, Afwasmachine, Tuin (gedeeld), Trampoline, Vergaderingen, Tv, Keuken, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Badkamer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in schalkwijk

De ligging van "natuurhuisje in schalkwijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.