Groepsaccommodatie Kamerik

10
64
Groepen.nl logo

Prachtig tussen de weilanden ligt deze unieke mogelijkheid om te overnachten. In een grote cirkel staan nostalgische 'Veldhuysjes' op wielen. Dit 'dorp' biedt plaats aan maximaal 64 personen (16 veldhuysjes). Elke wagen beschikt over 4 eenpersoons bedden. Het wagentje  biedt ook het nodige comfort zoals goede bedden, een opbergkast, een tafel en een klein keukenblokje (geen stromend water). Buiten staat een vuurkorf waar je als groep in een grote kring omheen kan zitten. De gezamenlijke ruimte is gesitueerd in een paviljoentent. Hierin zijn ook de keukenfaciliteiten ondergebracht. 

Een unieke manier van overnachten


Centraal op het terrein bevindt zich het sanitairgebouw met 6 douches en 4 toiletten. De twee paviljoententen zijn ingericht met teakhouten banken en kussens en worden verwarmd met een robuuste Deense houtkachel en infra-rood warmte lampen. Met grote manden met hout dient men zelf de kachel brandend te houden. Openslaande tuindeuren geven toegang tot het houten terras vanwaar men uitzicht heeft over het water en de weilanden van het Groene Hart. In de paviljoentent is een eenvoudige keukeninrichting en een koelkast, zodat ook zelfverzorging mogelijk is. Wie daar niets voor voelt, kan het hele jaar door in ons sfeervolle restaurant terecht dat letterlijk op een steenworp afstand van deze groepsaccommodatie ligt.

Een sportieve vakantie tijdens je weekendje weg in Utrecht


Op locatie kan je o.a.  kano's huren, 3 kano's altijd inclusief (kijk bij verhuur sport- en spelmateriaal) en er zijn tal van andere sport- en spelmogelijkheden. Wie het wat rustiger aan wil doen kan op de Pitch-en-Putt baan kennismaken met de golfsport. Daarnaast is er een beach-volleybalveld. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij met speelvoorzieningen en een peuterzwembadje aanwezig.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Kamerik (Utrecht)

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie kamerik

De ligging van "groepsaccommodatie kamerik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.