Aangepaste bungalow Sandenburg

4
Rcn.nl logo

Deze nieuwe Finse vrijstaande bungalow - geschikt voor vier personen - is gelijkvloers en speciaal voor rolstoelgebruikers. Perfect als je op zoek bent naar rust, ruimte en natuur. De bungalow is smaakvol en comfortabel ingericht. 

Keuken


De open keuken met onderrijdbaar keukenblok is ook in hoogte verstelbaar, heeft een 4-pits inductiekookplaat, koelkast, gewone magnetron, een waterkoker en een filter koffiezetapparaat. De eethoek is geschikt voor vier personen.


Woonkamer


De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek met een bank, twee fauteuils en een TV. Vanuit de woonkamer heb je via de schuifpui direct toegang tot het terras dat heerlijk tussen de bomen ligt.



Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een hoog/laag bed en een boxspring.


Tussen één slaapkamer bevindt zich een schuifdeur voor de aangepaste douche en toilet. Voor de andere slaapkamer is er nog een aparte badkamer met douche en aangepast sanitair in de hal.


 


De andere slaapkamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
Verder zijn er twee badkamers waarvan 1 douche-/toiletruimte met een douchestoel met wandbeugel en er zijn wandbeugels bij het toilet.

Buiten
Het terras ligt op het zuidwesten en is voorzien tuinmeubilair voor vier personen. Daarnaast beschikt deze accommodatie over twee ligbedden. De auto kun je bij de bungalow parkeren.


Internet en TV
Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn toegestaan. Er is centrale verwarming aanwezig.  Al onze accommodaties zijn rookvrij. Bungalownummers 23, 601, 602 en 603 zijn geschikt voor mindervaliden.


Boekingsinformatie