Safaritent Rozenberg

6
Rcn.nl logo

Volledig ingerichte 6-persoons sfeervolle safaritent, waarvan er vijf bij elkaar op een eigen veldje staan. De wanden en meubels zijn gemaakt van stoer steigerhout. Je beleeft het echte kampeergevoel in deze luxe tenten en vindt er onder andere: 

Keuken


Open keuken met 4-pits gaskookplaat, filter koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en volledige keukeninventaris.

Woonkamer


In de loungehoek kun je lekker luieren en aan de grote eettafel wordt elke maaltijd een feestje.

Slaapkamer


De safaritent beschikt over een tweepersoons slaapruimte, één stapelbed en een heuse bedstee met twee slaapplaatsen. Alle bedden zijn 1-persoons (0,90 bij 2 meter). Onder de bedstee is een speelruimte. De deurtjes van de bedstee bevinden zich op 1,80 meter hoogte, te bereiken via een steil laddertje (waardoor deze slaapplaats niet geschikt is voor mindervaliden). De bedden-opmaakservice is niet van toepassing op de bedstee. Tip: neem eigen slaapzakken en slopen mee. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
De tent beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Buiten
Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten op de ruime veranda aan de picknicktafel. Daarnaast beschikt deze accommodatie over twee ligbedden.  De veranda is gesitueerd op het zuidwesten. De auto kun je achter de tent parkeren.

Internet en TV
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. Er is een TV aanwezig.

Overig
Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is een elektrische kachel in de tent aanwezig. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie