Aangepaste bungalow Sterkenburg

4
Rcn.nl logo

Deze vrijstaande gelijkvloerse bungalow - geschikt voor vier personen - is aangepast voor rolstoelgebruikers. Perfect als je op zoek bent naar rust, ruimte en natuur. De bungalow is smaakvol en comfortabel ingericht. Je vindt er onder andere:

Keuken


De open keuken met onderrijdbaar keukenblok heeft een inductieplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. De eethoek is geschikt voor vier personen.

Woonkamer


De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek met een bank en twee fauteuils, een TV en een openhaard. Tussen de woonkamer en de aangepaste slaapkamer bevindt zich een schuifwand zodat de slaapkamer bij de woonkamer betrokken kan worden. Vanuit de woonkamer heb je via de terrasdeuren direct toegang tot het terras dat heerlijk tussen de bossen ligt.

Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een hoog/laag bed en een boxspring. Je kunt rechts instappen in het hoog/laag bed, door de indeling is het niet mogelijk om het bed om te draaien.


 


De andere slaapkamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
Verder is er een douche-/toiletruimte met een douchestoel met wandbeugel en zijn er wandbeugels bij het toilet.

Buiten
Het terras is voorzien van tuinmeubilair voor vier personen. De auto kun je bij de bungalow parkeren.

Internet en TV
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. Er is een TV aanwezig in de woonkamer.

Overig
Huisdieren zijn toegestaan. Er is centrale verwarming aanwezig. Dit is een rookvrije accommodatie. De bungalownummers 601, 602 en 603 zijn geschikt voor mindervaliden.

Boekingsinformatie