Chalet Doornburgh

4
Rcn.nl logo

Omgeven door bomen en midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je dit all-season glampingverblijf van 60m2. Door de isolatie, CV en vloerverwarming heb je in alle seizoenen een aangenaam binnenklimaat. Na een heerlijke dag buiten vind je in de chalet alles wat nodig is om heerlijk uit te rusten.

Keuken


De luxe keuken met afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koel-vries combinatie, oven, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat biedt alle mogelijkheden om zelf lekker iets te eten en te drinken klaar te maken.

Woonkamer


Je komt de chalet binnen via een ruime hal met handige garderobekast. Als je de woonkamer binnenloopt wordt je meteen verrast door het licht en de ruimte en een fijne loungehoek met gezellige gashaard.

Slaapkamer


De nacht breng je door in de master-slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter met enkele dekbedden. Grote kasten bieden een zee aan opbergruimte. De tweede slaapkamer is ingericht met twee boxspringbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
Je frist jezelf op in een luxe badkamer met inloopdouche en sauna. Een apart toilet draagt bij aan de privacy.

Buiten
Op het terras met tuinmeubilair en parasol kun je genieten van de buitenlucht. De auto kun je bij de chalet parkeren. Buiten in de kast vindt je een wandelschoenendroger, hier kun je de schoenen in opbergen; zo zijn ze de volgende dag weer heerlijk droog.

Internet en TV
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. Er is een TV aanwezig in de woonkamer en slaapkamer.

Overig
Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is centrale verwarming aanwezig. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie