Vakantiewoning Sparrendaal

7
Rcn.nl logo

Omgeven door bomen en midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staan deze prachtige Finse vakantiewoningen met sauna. De vakantiewoningen zijn smaakvol en comfortabel ingericht, je ruikt de geur van het robuuste grenenhout als je de vakantiewoning binnenkomt.



Keuken


De luxe keuken is van alle gemakken voorzien met een filter koffiezetapparaat, waterkoker, afwasmachine, koelkast met vriesvak en een gewone magnetron.

Woonkamer


Beneden is een gezellige modern ingerichte woonkamer met LCD-TV, DVD/video, stereo/CD.

Slaapkamer


Beneden is er een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter met eenpersoons dekbedden. Boven zijn er twee slaapkamers. Een voorzien van twee (en de ander van drie) boxspringbedden en een wastafel. Er is een babyledikant aanwezig (zonder matras. Linnengoed zelf meenemen).

Badkamer
De slaapkamer op de begane grond heeft een eigen wastafel. In de hal beneden is een gescheiden douche- en toiletruimte. Boven is een infrarood sauna.

Buiten
Het terras ligt op het zuiden. De auto kun je naast of bij de vakantiewoning parkeren.

Internet en TV
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. Er is een TV aanwezig.

Overig
Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan, per 2022 zijn huisdieren wel toegestaan in het type Sparrendaal. Er is centrale verwarming aanwezig. Dit is een rookvrije accommodatie. 


Boekingsinformatie