Bungalow Reehorst

4
Rcn.nl logo

Door de prachtige ligging aan de rand van het bos zijn deze bungalows ideaal voor liefhebbers van de natuur. De bungalow is geschikt voor vier personen en smaakvol ingericht. Perfect voor als je met je gezin niet te duur en zonder luxe op vakantie wilt gaan. Je vindt er onder andere:

Keuken


De open keuken heeft een 4-pits gaskooktoestel, gewone magnetron, koelkast met vriesvak, een waterkoker en een filter koffiezetapparaat.

Woonkamer


De woonkamer is modern ingericht met een fijne zithoek en een openhaard.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers. Twee slaapkamers met elk twee boxspringbedden en de derde slaapkamer heeft een stapelbed. Alle bedden hebben een eenpersoonsdekbed. De afmeting van de bedden is 0,90 bij 2 meter. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
Er is een gescheiden douche- en toiletruimte.

Buiten
De bungalow ligt in het prachtige bos, met buiten een heerlijk terras voorzien van terrasmeubilair. De ligging is prachtig, met veel ruimte voor de kinderen om te spelen, speeltoestellen tussen de bungalows, het sportveld en zwembad vlakbij. De auto kun je naast of bij de bungalow parkeren.

Internet en TV
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. Er is een TV aanwezig in de woonkamer.

Overig
In de nummers 605, 606 en 607 zijn huisdieren toegestaan. Er is centrale verwarming aanwezig. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie