Bungalow Dennenburg

2
Rcn.nl logo

Zoek je rust, ruimte en natuur? Dan is dit de ideale bungalow voor twee personen. De zes vrijstaande knusse bungalows staan prachtig midden in het bos, in een omgeving waar natuur en cultuur elkaar afwisselen. De bossen op de Utrechtse Heuvelrug, landgoederen met kastelen in het Kromme Rijngebied en de weidsheid van het rivierenlandschap van de Lek.

Keuken


Open keuken met 4-pits gaskookplaat, filter koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak, volledige keukeninventaris, gewone magnetron en vaatwasser.

Woonkamer


Een gezellig ingerichte woonkamer met TV.

Slaapkamer


Een slaapkamer met twee eenpersoons-boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter met eenpersoons dekbedden. Het bijplaatsen van een babybedje kan in de woonkamer.

Badkamer
De bungalow heeft een gescheiden douche- en toiletruimte.

Buiten
Het terras is voorzien van terrasmeubilair, waar je al vroeg in het voorjaar kunt ontbijten midden in de natuur. Je ziet al snel vele soorten vogels en met een beetje geluk, eekhoorntjes verschijnen. De auto kun je naast of bij de bungalow parkeren.

Internet en TV
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. Er is een TV aanwezig.

Overig
In de nummers 240, 241, 242 en 254 zijn huisdieren toegestaan. Er is centrale verwarming aanwezig. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie