Vakantiewoning Beukenrode

6
Rcn.nl logo

Midden in Nederland, grenzend aan de Utrechtse Heuvelrug, vind je deze ruime, comfortabele vakantiewoning geschikt voor zes personen. Perfect als je op zoek bent naar rust, ruimte en natuur. De vakantiewoning is smaakvol en comfortabel ingericht. Je vindt er onder andere:

Keuken


De open keuken heeft een 4-pits gaskooktoestel, koelkast met vriesvak, gewone magnetron, een waterkoker, filter koffiezetapparaat en een vaatwasmachine.

Woonkamer


De woonkamer is voorzien van een ruime bank en beschikt over een TV, DVD/video en stereo/CD. Bij de eethoek is een kinderstoel in de bungalow aanwezig.

Slaapkamer


De vakantiewoning heeft beneden een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden. Boven zijn er twee ruime slaapkamers met ieder twee boxspringbedden. Alle bedden hebben een eenpersoonsdekbed. De afmeting van de bedden is 0,90 bij 2 meter. Er is een babybedje aanwezig (zonder matras, linnengoed zelf meenemen).

Badkamer
In de ruime hal beneden is een toilet, douche en wastafel.

Buiten
De vakantiewoning ligt in het prachtige bos, met buiten een heerlijk terras voorzien van terrasmeubilair. De auto kun je naast of bij de vakantiewoning parkeren.

Internet en TV
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. Er is een TV aanwezig in de woonkamer en in de slaapkamer.

Overig
In de nummers 3, 4 en 15 tot en met 18 zijn huisdieren toegestaan. Er is centrale verwarming aanwezig. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie