Vakantieboerderij Achterveld

8.5
24
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie ligt dichtbij een landgoed vlakbij het dorp Achterveld, in een bosrijk gebied en is kindvriendelijk ingericht. Rondom de accommodatie is uitzicht op de landgoederen waar geregeld wild wordt waargenomen. Bovendien loopt er een paardentrail langs het landgoed.

Een vakantiehuis in Utrecht met uitzicht over de landerijen

Deze accommodatie heeft een huiskamer met pooltafel. Tevens is er tv, dvd, wifi en een stereo-installatie aanwezig. Ook zijn er verschillende spellen. De keuken is praktisch ingericht (zie keukenvoorzieningen). Er zijn 10 slaapkamers, allen op de begane grond met een eigen douche, wastafel en toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van 1-persoons boxspring bedden (lengte 2.10m). Buiten is een overdekt terras met daarnaast nog meerdere (zonnige) terrassen die uitzicht geven over de landerijen. Tevens is er een groot speelveld met diverse speeltoestellen. Op de accommodatie is een jeu de boules baan te vinden en een speelhal met tafeltennistafel, voetbalspel, sjoelbak en dartbord. Er is voldoende parkeergelegenheid bij deze locatie.

Maak samen mooie fietstochten door de natuur van Utrecht

De groepsaccommodatie ligt in het plaatsje Achterveld aan de rand van Barneveld, zeer centraal in Nederland. Het is gelegen op een landgoed omgeven door bos en landerijen. Je kunt prachtig fietsen op de diverse fiets routes in de omgeving van Barneveld en omstreken. Ook wandelen over een van de klompen paden is mogelijk. Achter de accommodatie is een bos aanwezig waar gespeeld kan worden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij achterveld

De ligging van "vakantieboerderij achterveld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.