Luxe groepsaccommodatie 14 personen

9
14
Molke.nl logo

Vakantieboerderij voor groepen
Geniet van de rust en ruimte en reserveer deze rietgedekte luxe groepsaccommodatie voor 14 personen. Deze geschakelde vakantieboederij bestaat uit twee delen en heeft een totale verblijfsoppervlakte van ca. 275 m2. Deze woning is uitermate geschikt voor groepen voor bijvoorbeeld overnachtingen met vrienden of familie in Overijssel.

Luxe en comfort
Dit luxe familiehuis is voorzien van een grote living, met openslaande deuren naar een moderne en luxe inbouwkeuken. In de living is voldoende ruimte om in een ontspannen sfeer gezamenlijk bij elkaar te zitten rondom een gezellig schouw met kachel. Daarnaast is er een badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers en is er een extra toilet.

De andere kant van deze groepswoning betreft een karakteristieke in stijl ingerichte vakantieboerderij. Ervaar het gevoel van vroeger in de karakteristieke woonkamer waarin een schouw staat met Delftsblauwe tegels. Daarnaast is er een woonkeuken met inbouwkeuken met apparatuur, een badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers.

Rust en ruimte
Buiten de boerderij is er ruimte ook lekker buiten te zitten, de groepsaccommodatie ligt dichtbij de rivier de Regge op het vakantiepark Mölke in Zuna. Samenvattend heeft deze woning 7 slaapkamers, 2 riante keukens, 1 grote living en een nostalgische karakteristieke sfeervolle woonkamer 2 luxe badkamers & 3 toiletten. Omdat de woning bestaat uit twee aparte delen is deze woning ook geschikt voor 2 families welke wel graag met elkaar op vakantie, maar ook af en toe ruimte voor zichzelf wensen.

Belangrijk om te weten is dat in deze groepsaccommodatie huisdieren niet toegestaan zijn. 





Boekingsinformatie

Ligging luxe groepsaccommodatie 14 personen

De ligging van "luxe groepsaccommodatie 14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.