Groepsaccommodatie Staphorst

8.6
14
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is o.a. geschikt voor families, vrienden, vergaderingen en trainingen. Je bent hartelijk welkom met maximaal 14 personen. De groepsaccommodatie staat op het erf bij een nog volledig in bedrijf zijnde boerderij. De accommodatie heeft een houtkachel in de living. Er is een multifunctionele ruimte met zicht op de koeien welke je erbij kunt huren voor een vergadering of workshop. Vlakbij Giethoorn, Wieden en Weerribben.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met speelveld 

De groepsaccommodatie heeft een ruime volledig ingerichte keuken voor zelfverzorging. Er is een living met loungehoek, houtkachel en 2 grote tafels voor totaal 16 personen. De groepsaccommodatie is rolstoel toegankelijk met op de begane grond in de hal een invalidentoilet, 2 tweepersoonskamers en een 4 persoons kamer. Deze kamers hebben een badkamer met inloopdouche. Op de "Hooizolder "is een ruime 4- persoons kamer met eigen zithoek, douche en toilet. Het Huusie (apart gebouwtje) heeft 2 tweepersoonskamers met eigen zitkamer, douche en toilet. De slaapkamers zijn allen voorzien van box springbedden en tv. Er is een campingbedje en kinderstoel aanwezig. Buiten zijn diverse terrassen met tuinmeubilair, een overdekt terras, vuurplek en speelveld. Voor de kinderen zijn er skelters, steppen en hooihut om mee te spelen. De familiefiets "Truus" (14 volwassen en 2 kinderen) staat garant voor veel plezier en deze mag gebruikt worden om een dagdeel de omgeving mee te verkennen. Haal met de groep het Boerenhulpdiploma o.l.v. Boer Wout, een pure belevenis met voor de kinderen.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten 

Een combinatie van bossen, een kronkelende riviertje de Reest en heel veel afwisselende routes maakt het Staphorster Bos een ideale plek om te wandelen. Maar ook natuurgebied 'De Wieden' en 'De Weerribben' ligt op korte afstand. De kop van Overijssel staat bekend om het vele water, waar je kunt wandelen, fietsen of varen. Giethoorn, het Venetië van het noorden, ligt op fietsafstand van onze boerderij. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie staphorst

De ligging van "groepsaccommodatie staphorst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.