Groepsaccommodatie Ommen

10
35
Groepen.nl logo

Luxe groepsaccommodatie geschikt voor 35 personen. Deze groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van het Overijsselse stadje Ommen.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met veel speelvoorzieningen

Op de begane grond tref je een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin aan. De woonkamer heeft diverse zitjes, er is een gedeeltelijk open keuken met professionele apparatuur zoals. Op de begane grond bevinden zich 3 tweepersoons kamers en 1 driepersoons kamer en 1 vierpersoons kamer. Alle slaapkamers hebben sanitair. In de hal bevinden zich daarnaast nog 2 toiletten, waarvan er 1 is aangepast voor mindervaliden. Op de eerste verdieping bevinden zich 7 tweepersoons kamers en 2 vierpersoons kamers ook allemaal voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle boxspring bedden zijn voorzien van een dekbed, kussen en bedlinnen. Het buitenterrein bestaat uit een grote tuin met ruim terras, speeltuintje voor de allerkleinsten, voetbal annex volleybalweide. Er is op aanvraag kindermeubilair aanwezig. Onder deze groepsaccommodatie bevindt zich een speelkelder met een poolbiljart, een dartbord, een grote tv met een Xbox en een sjoelbak En voor de allerkleinsten een speelhoekje met speelkleed en leuke speeltjes. De groepsaccommodatie is gelegen op hetzelfde terrein als de OMN-399. 

Samen struinen door de bossen

Het Hanzestadje Ommen is gelegen tussen de bossen aan de oever van de Overijsselse Vecht. Een unieke omgeving met diverse mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Je kunt een bezoek brengen aan het schilderachtige Vilsteren of aan Beerze met zijn mooi gerestaureerde oud-Saksische boerderijen. Daarnaast biedt de accommodatie ook kano-, fiets- en mountainbikeverhuur aan.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie ommen

De ligging van "groepsaccommodatie ommen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.