Groepsaccommodatie Oldemarkt

7.1
45
Groepen.nl logo

Beleef een onvergetelijk familieweekend in deze compleet ingerichte groepsaccommodatie voor 45 personen en voel je een weekend lang de koning te rijk! 

Een vakantiehuis in Overijssel, allen met eigen badkamer 


Wanneer je de luxe ingerichte nieuwe groepsaccommodatie huurt, kun je de hele dag genieten op de loungebanken in de gezellige woonkamer, als een koning ontbijten aan de lange ontbijttafels, zelf je biertje aan je eigen professionele biertap en slapen in een comfortabel bed. Er zijn 13 luxe slaapkamers verdeeld over 2 etages voorzien van comfortabele boxspring bedden met Bonell matrassen. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer voorzien van regendouche met extra handdouche, wastafel en toilet. In de keuken kun je uitgebreid koken voor de hele familie en ontspannen kun je in je eigen tuin.

Er is genoeg te doen in Oldemarkt. Zo kun je met de hele familie kegelen op de Oud Hollandse kegelbaan. Maar ook voor de kinderen is er genoeg te beleven! Denk aan een hoogte parcours, escape rooms, varen en nog veel meer!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie oldemarkt

De ligging van "groepsaccommodatie oldemarkt" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.