Groepsaccommodatie Oldemarkt

8
105
Groepen.nl logo

Beleef een onvergetelijk familieweekend in deze compleet ingerichte groepsaccommodatie voor 105 personen en voel je een weekend lang de koning te rijk!

Vorstelijk overnachten in deze groepsaccommodatie in Overijssel 


De hele dag kun je genieten op de loungebanken in de royale woonkamers en als een vorst ontbijten aan de lange ontbijtbanken en tafels. Je kan zelf je eigen biertje tappen in de gezellige bar, slapen in een comfortabel bed of op de hooizolder in één van de bedstedes. Uitgebreid koken kun je voor de hele familie. Er zijn 28 luxe slaapkamers verdeeld over 2 etages, voorzien van comfortabele boxspring bedden met Bonell matrassen. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer voorzien van regendouche met extra handdouche, wastafel en toilet. Daarnaast zijn er nog 4 bedstedes. In de eigen tuin kun je heerlijk ontspannen.

Voor ieder wat wils 


Naast deze complete groepsaccommodatie is er een prachtige omgeving. Van klimmen op hoog niveau tot varen in Giethoorn of de Weerribben, er is van alles mogelijk. Daarnaast kunt u voor een gezellige avond uit eten met de gehele familie terecht in het restaurant Mooi Oldemarkt aan de voorkant van het pand. Pannenkoeken buffetten, stamppotten, luxe diner`s barbecue avonden of lunch, niks is te gek. Vervolgens kunt u ook met de gehele groep gaan kegelen op de Oud Hollandse kegelbaan. Terwijl je geniet in het restaurant, of op de kegelbaan, hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen! Want zij kunnen naar hartelust spelen in de grote indoor speelkamer of bij mooi weer op avontuur in de outdoor speeltuin! Waar je vanuit de serre of vanaf het zonnige terras ook nog eens volledig zicht op heeft.
 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Oldemarkt 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie oldemarkt

De ligging van "groepsaccommodatie oldemarkt" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.