Groepsaccommodatie Oldemarkt

10
60
Groepen.nl logo

Beleef een onvergetelijk weekend in deze compleet ingerichte groepsaccommodatie voor 60 personen. Een heel weekend lang voel je je de koning te rijk!

Een groepsaccommodatie in Overijssel, allen met eigen badkamer 


Wanneer je deze groepsaccommodatie huurt, kun je de hele dag genieten op de loungebanken in de royale woonkamer, ontbijten aan de lange ontbijtbanken en tafels, zelf je eigen biertje tappen en slapen in een comfortabel bed of op de hooizolder in één van de bedstedes. Er zijn 15 luxe slaapkamers verdeeld over 2 etages. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer voorzien van regendouche en extra handdouche, wastafel en toilet. In de keuken kun je uitgebreid koken voor de hele familie en in je eigen tuin met meerdere terrassen kun je ontspannen. Zin in een avond vol lachen, gieren en brullen? Ga dan eens een avondje zingen met de interactieve karaokeset!

Er is genoeg te doen in Oldemarkt. Zo kun je met de hele familie kegelen op de Oud Hollandse kegelbaan. Maar ook voor de kinderen is er genoeg te beleven! Denk aan een hoogte parcours, escape rooms, varen en nog veel meer!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel voor bijvoorbeeld een weekendje weg 


Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie oldemarkt

De ligging van "groepsaccommodatie oldemarkt" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.