Vakantieboerderij Losser

10
30
Groepen.nl logo

De in Twentse stijl gebouwde groepsaccommodatie is ingericht voor groepen tot 30 personen. Op het terrein bevinden zich meerdere groepsaccommodaties. De speeltuin kan ook door andere groepen gebruikt worden. Voor de kinderen is er in het bos een klimparcour en zijn er ook voor de kleintjes skelters/fietsjes aanwezig.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met hottub

Er is een verblijfsruimte met een aparte zithoek, voorzien van tv, dvd, radio, cd, sfeerhaard en schaaktafel. Tevens is er een Twentse Kota waar je ook samen kunt verblijven rond een open vuur. De keuken is professioneel ingericht. Indien gewenst kunnen de maaltijden verzorgd worden. De groepsaccommodatie is incl. een eigen Finse Kota en een hottub  Er zijn in totaal 14 slaapruimtes, waarvan 6 beneden. Op de 1e verdieping zijn 8 tweepersoons kamers. Er zijn eenpersoons bedden, voorzien van dekbed en kussen. Terras met tuinmeubilair en barbecue en een gedeeltelijk overdekt terras. Op het terrein vind je een overdekte speel/spelruimte met o.a. poolbiljart, airhockey, tafeltennistafel, darts, voetbalspel etc. Op het grote sport/speelveld is tevens een trampoline, speeltoestellen, kampvuur plaats met rondom zitbanken, tafeltennistafels, gelegenheid voor voetbal en/of volleybal. Op loopafstand is een mooie kinderboerderij en je loopt direct vanaf de accommodatie het bos in.

Samen struinen door de bossen

De accommodatie is gelegen aan de rand van een uitgestrekt bosgebied van landgoed de Snippert, met prachtige vennen en heideveldjes. De omgeving is het mooiste deel van Twente. Met gebieden als het Lutterzand, het stroomdallandschap van de Dinkel en de Beuninger Achterheide kan met recht van een fantastische omgeving gesproken worden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij losser

De ligging van "vakantieboerderij losser" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.