Groepsaccommodatie Kuinre

8.3
26
Groepen.nl logo

De groepsaccommodatie is een voormalige boerderij en is gelegen aan de rand van Kuinre. Ideaal voor familie- en vriendengroepen tot 26 personen. De accommodatie heeft op de begane grond een aantal aanpassingen voor mensen met een beperking.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met veel spelvoorzieningen

Op de begane grond is een zitgedeelte en een eetgedeelte met een compleet ingerichte keuken. Daarnaast is ook nog een separate keuken. Op aanvraag verzorgt de eigenaar graag je ontbijt, lunch en/of diner. Op de begane grond, die rolstoel toegankelijk is, bevinden zich 4 tweepersoons kamers, elk voorzien van een douche en een toilet. Eventueel zijn extra bedden bij te plaatsen(max. 4). Op de eerste etage zijn 2 luxe tweepersoons kamers met douche en toilet en een mooie slaapzaal voor maximaal 14 personen. Alle kamers hebben eenpersoons boxspringbedden. Tevens is er een grote centrale ruimte op de eerste verdieping van 90 m2 welke is ingericht als ontspanningsruimte met biljart, tafeltennis, tafelvoetbal en sjoelbak. Op het ruime beschutte terras is een barbecue aanwezig. Op loopafstand is een openbaar veld waar eventueel voetbal en volleybal e.d. gespeeld kan worden.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten 

Gelegen in een landelijke omgeving aan de rand van het oude vissersdorp Kuinre, op de grens van het oude en nieuwe land. Kuinre ligt in de kop van Overijssel op 12 km van Emmeloord en 10 minuten van de A6. Natuurpark de Weerribben ligt op ca. 6 km afstand. Je kunt hier fietsen, wandelen en varen. Aan het eind van het dorp loop je zo het Kuinderbos in met vele fiets- en wandelroutes. De Orchideeënhoeve, de grootste verzameling orchideeën van Europa, ligt op 5 km afstand. Zowel aan de oost- als aan de westkant van de groepsaccommodatie liggen twee riviertjes: de Linde en de Kuunder of Tjonger. Twee riviertjes die toegang geven tot de Friese meren.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie kuinre

De ligging van "groepsaccommodatie kuinre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.