Groepsaccommodatie Kampen

9.9
17
Groepen.nl logo

Er is een corona protocol dat is afgestemd op maximaal 17 personen. Jongeren onder de 18 jaar kunnen met 30 personen verblijven .

Met zijn bijna veertig meter lengte is deze tweemaster één van de grotere zeilklippers op het Nederlandse water. Het schip heeft een imposante tuigage en er is veel ruimte en zitgelegenheid aan dek. De ideale kans om eens voor iets anders te kiezen: vakantie aan boord van een historisch zeilschip.  Je stapt in Kampen of Lemmer aan boord. 

Slapen op het water in Overijssel 

Aan dek is veel zitgelegenheid en prachtig uitzicht. Door middel van een trap kom je onderdeks in het dagverblijf uit. Daar bevinden zich drie grote tafels met zitgelegenheid voor 34 personen en een piano. Links bevindt zich de volledig uitgeruste keuken en een sfeervolle bar. Zowel voor als achter het dagverblijf zijn er hutten met stapelbedden en sanitaire voorzieningen. Het schip heeft een mahoniehouten betimmering en is van alle gemakken voorzien. 

Genieten op het water van prachtig uitzicht

Aan de ene kant ligt de historische Hanzestad Kampen, aan de andere kant is er uitzicht op de IJssel en de natuur aan de overkant. De verhuurders kunnen je daarbij een dagtocht aanbieden met het schip. In overleg en tegen een meerprijs kan  je zelfs een prachtige zwerftocht maken over het IJsselmeer en de Waddenzee en meerdere locaties aandoen!

Bekijk ook de andere overnachtingen op het water

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie kampen

De ligging van "groepsaccommodatie kampen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.