Vakantieboerderij IJhorst

9
38
Groepen.nl logo

Gelegen in het hart van het Reestdal biedt deze groepsaccommodatie veel gelegenheid tot recreëren. Deze boerderij is gelegen in een landschappelijke omgeving, in het beekdal van de Reest en aansluitend aan het bos van Staatsbosbeheer. Met een groot afgeschermd speelveld, ruime woon-en eetkamer en overnachtingsplaatsen tot 38 personen is het een ideale plek voor: scoutinggroepen, sport-, jeugd-, en personeelsverenigingen, families, vrienden, scholen en andere groepen.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met groot speelveld 


Het achterste gedeelte van de boerderij is in 1987 herbouwd als groepsaccommodatie met slaapzalen van 20, 12, 4 en 2 personen op de bovenverdieping. Beneden is er een grote woonkamer met o.a. banken, een grote TV en tafels waar je spelletjes aan kan spelen. Verder is er een ruime keuken aanwezig. Via de de centrale hal kun je de gescheiden was- en toilet ruimtes vinden. Buiten is er een groot speelveld met toestellen en een volleybalveld. Voor bijvoorbeeld winkels kun je terecht in IJhorst maar in de Wijk (3km) is er voldoende mogelijkheid en anders is Meppel (10km) een echt leuk winkelstadje.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij ijhorst

De ligging van "vakantieboerderij ijhorst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.