Vakantieboerderij Holten

9.2
26
Groepen.nl logo

Op de grens van Salland en Twente vind je deze groepsaccommodatie in het achterste deel van een karakteristieke boerderij. Je kunt hier volop genieten van het buitenleven in het mooie speelbos en op de skelterpaden. Met de Holterberg op 4 km afstand ligt deze groepsaccommodatie in de kleine buurtschap Beuseberg dichtbij het mooie dorp Holten.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met veel speelvoorzieningen 

De woonkamer beschikt over 2 zithoeken waarvan 1 bij de tv en de ander rond de open haard. Er is een open keuken met kookeiland en vanuit de eethoek kun je via de tuindeuren naar het terras. De begane grond is rolstoel toegankelijk is en er is een slaapkamer met aangepaste badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. In de groepsaccommodatie zijn nog 2 ledikantjes en een stapelbed aanwezig , deze kunnen op aanvraag bijgeplaatst worden. Buiten beschik je over een ruim terras met meubilair en een grasveld met speeltoestellen voor kleine kinderen. Voor de grotere kinderen is er een speelbos, speeltoestellen, skelters (en skelterpaden op het terrein), overdekte speelplaats. Ook is er nog een voetbalveld en volleybalveld. 

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes 

Het mooie dorp Holten ligt aan het nationaal park de Sallandse heuvelrug waar volop mogelijkheden zijn. Verschillende wandel- en fietsroutes laten je de mooiste plekjes zien. Het Natuurdiorama Holterberg is zeker een bezoekje waard. In de omgeving zijn nog verschillende musea`s, midgetgolf, huifkartochten en uitgaansgelegenheden. Het Pieterpad en verschillende fietsroute's bevinden zich op 500 meter van de groepsaccommodatie.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij holten

De ligging van "vakantieboerderij holten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.