Natuurhuisje in Holten

10
Natuurhuisje.nl logo

Deze moderne vakantiewoning ligt in Holten en beschikt over een compleet wellnesscentrum in de boerderij. De woning heeft 4 slaapkamers en is zeer geschikt voor grote gezelschappen. De hottub en de sauna brengen de nodige ontspanning. Holten en omgeving bieden veel mogelijkheden voor het maken van uitstapjes. In Holten (5,5 km) zelf is van alles te beleven zoals veel verschillende restaurants en fiets-, wandel- en mountainbikeroutes. Het centrum van de Hanzestad Deventer (18 km) is goed te bereiken. Voor een dagje uit kun je terecht bij Avonturenpark Hellendoorn. Naast het huis bevindt zich een fijn overdekt terras met terrasmeubelen, open haard en lounge banken. De prachtige wellness bevindt zich in het souterrain. Hier bevinden zich onder andere een houten sauna, dompelbad, voetbad en ligstoelen. Naast de wellness bevindt zich een ruimte met een pooltafel, dartboard en koelkast. Parkeren kan in de carport. Dit huis wordt vanwege de rust niet verhuurd voor feesten.

Bijzonderheden natuurhuisje in holten

open keuken parterre: waterkoker,, fornuis,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in holten

De ligging van "natuurhuisje in holten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.