Vakantiehuis Heino

10
28
Groepen.nl logo

Dit grote terrein is ideaal voor het organiseren van alle soorten kampen. Op het park staan verschillende groepsaccommodaties. Deze groepsaccommodatie is alleen te reserveren voor kinder- en jeugdgroepen t/m 20 jaar en hun begeleiding (in verhouding tot de groep). A-B voetbalelftallen zijn helaas niet welkom. Overige voetbalelftallen (C-D-E-F) zijn van harte welkom. Je verblijft op basis van volpension. Let op: bij deze bijzondere groepsaccommodatie werken wij altijd met beschikbaarheid op aanvraag omdat deze groepsaccommodatie geschikt is voor een beperkte doelgroep.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met met veel sport- en spelvoorzieningen

Het huis is geschikt voor 28 personen. Je hebt een ruime verblijfsruimte met tafels en stoelen. Er is een eenvoudige keuken voor het klaarmaken van een tussendoortje. De maaltijden gebruik je in het het restaurant, wanneer je verblijft op basis van volpension. Er zijn 2x2, 2x4 en 2x8 persoonskamers allen met stapelbedden. Er zijn 4 toiletten en 4 douches. Buiten is een overdekt terras waar je eventueel ook kunt barbecueën. Voor de accommodatie ligt een enorm sportveld. Het gebruik van de faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal, kampvuur zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook zijn er diverse outdoor activiteiten bij te boeken zoals vlotbouwen, boogschieten, kanovaren en onze Challenge Run inclusief spectaculair touwbanenparcours (vooraf reserveren).

Bezoek met z'n allen het mooie kasteel

Er zijn ook leuke uitstapjes in de omgeving: fietsen of wandelen in deze mooie omgeving is zeker aan te raden. Kasteel Het Nijenhuis ligt net buiten de grens van Raalte-Heino. Het bezoekerscentrum van West-Salland is gevestigd in een voormalige maalderij in het centrum van Heino. Je vindt hier een opvallend vormgegeven expositie over de ontstaansgeschiedenis van het Sallandse landschap. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel



Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis heino

De ligging van "vakantiehuis heino" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.