Vakantieboerderij Giethoorn

8.4
42
Groepen.nl logo

Deze vrijstaande groepsaccommodatie is geschikt voor 38 tot 42 personen. De boerderij ligt op korte afstand van het leuke stadje Steenwijk. Maar op de boerderij zelf valt ook voldoende te beleven. Je kunt o.a. koeien melken en voeren of misschien wordt er een kalfje geboren. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met ruime sport- en spelmogelijkheden

De verblijfsruimtes bestaan uit een zithoek en een eethoek, tv met schotelantenne en een muziekinstallatie met dvd-speler en diverse spelletjes. Twee keukens zijn professioneel ingericht. De accommodatie beschikt over 14 slaapkamers, waarvan vier op de begane grond. Tien slaapkamers op de verdieping, waarvan 8 met eigen douche en toilet. Twee slaapkamers zijn geheel aangepast voor mindervaliden (zie kamerindeling). Bedlinnen is te huur. Er is een terras met barbecue en tuinmeubilair. Ruime sport- en spelmogelijkheden en voor de kinderen is er een speeltuintje. Je kunt boerengolf spelen, fietsen, kickbikes en boten huren op de boerderij.

Samen bootje varen door Giethoorn


Deze accommodatie gelegen in de Kop van Overijssel in Nationaal park Weerribben-Wieden. Vis- en vaarwater naast de accommodatie. Nabij het karakteristieke dorp Giethoorn met tal van musea. In de omgeving is van alles te doen zoals in St. Jansklooster en Ossenzijl zijn bezoekerscentra over de Nationaal Park Wieden-Weerribben. In Steenwijk is een subtropisch zwembad en een Circus- en Kermismuseum. In Luttelgeest is de Orchideeënhoeve.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Overijssel 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij giethoorn

De ligging van "vakantieboerderij giethoorn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.