Groepsaccommodatie Enter

8
28
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is landelijk gelegen vlakbij het leuke plaatsje Enter in Twente; ook wel bekend als de Reggestreek. Geniet van alle rust en een prachtige natuur. 

Groepsaccommodatie in Overijssel, gelegen op een park


De woning is geschikt voor gezelschappen tot 28 personen en daarmee ideaal voor een familieweekend. De accommodatie is geheel huisdiervrij, biedt veel privacy en heeft een heerlijk groot eigen terras tot haar beschikking met vrij uitzicht over het grasland. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten op het park, zoals het buitenzwembad in de zomermaanden, de tennisbaan, de jeu de boulesbaan en het sportveld. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het vakantiehuis.
Deze groepsaccommodatie is toegankelijk voor minder-validen. 

Onderneem samen diverse activiteiten 


De goed aangegeven fietsroutes leiden je langs alle mooie plekjes in Twente. Voor de echte natuurliefhebbers onder ons is De Holterberg een absolute aanrader. De Holterberg is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. In de directe omgeving van Enter kun je diverse boerenbedrijven bezoeken waar je kunt genieten van de heerlijke traditionele Twense streekproducten. Bezoek ook eens het toeristische stadje Ootmarsum met een uniek openluchtmuseum of bereik binnen 20 minuten het welbekende Avonturenpark Hellendoorn; een leuk uitje met het hele gezin. Boerengolf spelen, er met een huifkar op uit trekken, paardrijden, zelf aardbeien plukken, zwemmen, klootschieten, vissen en kanoën behoren ook tot de mogelijkheden.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie enter

De ligging van "groepsaccommodatie enter" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.