Groepsaccommodatie Diepenheim

8.3
14
Groepen.nl logo

Op het erf van een boerderij, in het bosrijke gebied van Diepenheim bevindt zich deze groepsaccommodatie voor 14 personen. Een mooi plekje in Twente en een perfecte uitvalsbasis voor de vele activiteiten die de omgeving te bieden heeft.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met weids uitzicht 


De groepsaccommodatie bevindt zich op de vroegere "delle" van een Twentse boerderij. In 2019 is de boven verdieping gerenoveerd. De verdieping is ingericht met vier ruime slaapkamers en familiekamers met ieder een eigen ruime badkamer en een prachtig weids uitzicht vanuit ieder raam. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden. Naast de slaapkamers bevindt zich boven ook een gezamenlijke ruimte. In 2020 is de beneden verdieping gerenoveerd en is er naast een woonkamer om heerlijk te kunnen ontspannen, een nieuwe grote keuken geplaatst welke volledig ingericht is, alles is voor handen.
Buiten kun je heerlijk op het terras genieten met de hele groep en is er meer dan voldoende ruimte om activiteiten te ondernemen!

Samen struinen door de natuur


De groepsaccommodatie ligt aan de rand van landgoed Weldam, vanaf hier zijn talloze fiets- en wandelroutes mogelijk. Natuurliefhebbers kunnen dan ook echt hun hart ophalen in de prachtige stukje natuur. Activiteiten ondernemen? Binnen een paar kilometer ligt een golfbaan, een buitenspeeltuin, een kinderboerderij, diverse horecagelegenheden en nog veel meer.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie diepenheim

De ligging van "groepsaccommodatie diepenheim" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.