Natuurhuisje in Den ham (twente)

4
Natuurhuisje.nl logo

De Basictent bevat enkel een tweepersoonsbed en 2 veldbedden met dekbedden en kussens. Basic-to-basic kamperen. Toilet, douche en water op loopafstand. De tent is gelegen op een rustige camping, waar je als rustzoeker van harte welkom bent. (Na 23:00 uur hoor je hier alleen vogels en wordt een strikte nachtrust gehanteerd.) Graag zelf bedlinnen (kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken) meenemen. Op aanvraag ook te huur. Voor het 2-persoonsbed 140x200 is een 2-persoonshoeslaken nodig, alle dekbedden zijn 1-persoons. Er is een elektra-aansluiting en stoelen. Ook staat er een gemeenschappelijke picknicktafel voor de tent. Er is in het sanitairgebouw een gemeenschappelijke koelkast en vriezer aanwezig. Zelf mee te nemen, indien gewenst, badlinnen, keukenlinnen, kooktoestel, keukengerei, lamp. P.S. Er zijn op de camping twee basictenten en een luxe tent aanwezig. Informeer gerust of het verlengen van uw verblijf mogelijk is.

Bijzonderheden natuurhuisje in den ham (twente)

Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Speeltoestellen, Wasmachine (gedeeld met anderen), Tafeltennistafel, Trampoline, Jeu de boules baan, Wasdroger (gedeeld met anderen), Tafelvoetbal, Binnenplaats (gedeeld met anderen), Elektriciteit

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in den ham (twente)

De ligging van "natuurhuisje in den ham (twente)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.