Vakantiehuis De Bult

8.9
30
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is te vinden in de bossen van Noord West Overijssel, niet ver van het Nationale Park "De Weerribben" en het idyllische plaatsje Giethoorn. Het ligt op een eigen stuk bosgrond van 2 ha. Rond het huis is een groot gazon waar kinderen volop kunnen spelen. En in het eigen bos kunnen ze fijn verstoppertje spelen of hutten bouwen. Heerlijk kun je eindeloos springen op de air-trampoline. Ook genieten van de Finse Grill Kota.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met veel speelvoorzieningen


De woonruimte bestaat uit een open keuken met voldoende ruimte voor alles wat nodig is voor 30 personen. De keuken heeft een groot kookstel, 2 vaatwassers en door het nieuwe keukenblok extra veel ruimte voor alle benodigdheden en uw boodschappen, inclusief 2 extra koelingen! Heerlijk om zelf de maaltijden te bereiden, maar u kunt er ook voor kiezen om 1 van de cateraars in te schakelen en zich helemaal in de watten te leggen voor een avond.

Er is een ruime zithoek, een grote eetkamer en bovendien ook nog een mooie serre waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht op de tuin. Rondom zijn er meerdere, zonnige terrassen met voldoende stoelen en tafels om ook buiten te relaxen of bijvoorbeeld te ontbijten. In totaal zijn er 10 slaapkamers: 3 met 2 bedden, 4 met 3 bedden en 3 ''familiekamers'' met 4 bedden. 

De drie ''familiekamers'' hebben eigen sanitair en nog drie slaapkamers hebben een wastafel op de kamer. Daarnaast zijn er drie aparte badkamers. Deze accommodatie is tevens geschikt voor rolstoelgebruikers. Er zijn drie badkamers hiervoor aangepast en de woning is drempelloos met bredere deuren. Er is een wasmachine, droger, oven en magnetron. Uiteraard is er ook TV en gratis internet. Naast de Airtrampoline en de tafeltennistafel is er voor de kinderen een klimrek met glijbaan, een vogelnestschommel en binnen in de serre een heel scala aan spelletjes, o.a. een echte sjoelbak. Aan de rand van het bos staat een Finse Grill Kota. Deze 7 kantige blokhut welke met briketten kan worden gestookt, is ook in de koude periodes een heerlijk onderkomen. Geniet het hele jaar van deze BBQ-hut voor een gezellige avond rondom de warmte of om een heerlijke maaltijd te bereiden. De eerste zak briketten krijgt u erbij, voor een goed begin van uw verblijf!

Samen struinen door het eigen bos 

Vanuit het eigen bos loop je een bosgebied in van 1500 ha, met daarin heidevelden, waterpartijen, een echt kasteeltje, een thee-schenkerij en een mooie uitkijktoren. Het gebied is bijzonder geschikt voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Op circa 10 km afstand vind je schitterende meren, waar u een bootje of een kano kunt huren. In de winter kun je hier heel snel schaatsen op de ondiepe meren bij Giethoorn. Plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn Blokzijl, Meppel en Steenwijk.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis de bult

De ligging van "vakantiehuis de bult" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.