Vakantiehuis De Bult

8.6
24
Groepen.nl logo

Een unieke groepsaccommodatie die ruimte biedt aan groepen van maximaal 24 personen. Deze accommodatie, bestaande uit drie gebouwen, heeft een twee slaapvertrekken en één woongedeelte. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel, gelegen op een park 


Eén vertrek is om in te wonen en is voorzien van een ruime en luxe open keuken en woonkamer. Tevens biedt dit deel een toilet met urinoir. De andere twee gedeeltes zijn de slaapvertrekken. Hier vind je twaalf slaapvertrekken, waarvan 8 bedsteden en vier reguliere slaapkamers. Ook bevinden zich hier 4 badkamers en toiletten en een kitchenette. Deze groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor mindervaliden. Alles is gelijkvloers. Het park ligt in de bossen met veel bijzondere speeltoestellen en een heerlijk verwarmd zwembad (mei - september). Het park is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Samen struinen door de verschillende natuurgebieden 


Deze groepsaccommodatie is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op het snijpunt van de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland. Vanwege deze bijzondere ligging zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in verschillende natuurgebieden als de Weerribben-Wieden, en de bossen rond Vledder en Appelscha. Ga op expeditie met de boswachter of trek er zelf op uit met de fiets of te voet. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes als Steenwijk, Vollenhove en Blokzijl bevinden zich op korte afstand. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven: pretpark Slagharen, Plopsaland en Speelstad Oranje liggen binnen handbereik.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Bult 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis de bult

De ligging van "vakantiehuis de bult" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.