Groepsaccommodatie De Bult

8.3
16
Groepen.nl logo

Aan de rand van nationaal park de Weerribben-Wieden, ligt deze unieke groepsaccommodatie voor 16 personen. Deze sfeervolle en romantische accommodatie biedt luxe middenin een bosrijke omgeving en heeft verrassende elementen, waaronder een apart woon- en slaapgedeelte en een aantal sfeervolle bedstedes. Zeer geschikt voor een familie- of vriendenweekend, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten.

Een sfeervolle en romantische groepsaccommodatie in Overijssel 


In het woongedeelte vind je grote tafels. De combinatie met een luxe open keuken, voorzien van een royale oven en een 6-pits fornuis, zorgen voor een huiselijke sfeer. Twee slaapkamers voorzien van boxspringbedden (geschikt voor 2 x 2 volwassenen). Het slaapgedeelte is uitgerust met vier sfeervolle maar zeer ruime bedstedes (geschikt voor 2x2 volwassenen). Een echte belevenis! Vier extra slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden (geschikt voor 2x2 volwassenen). Ook zijn er en het andere chalet twee moderne badkamers, twee aparte toiletten en een kitchenette.

Een dagje varen in Giethoorn


Op een steenworpafstand vind je de gemoedelijkste horecagelegenheden van de regio, het verwarmde buitenzwembad (mei-sept), de speeltuinen en het theater. In de directe omgeving tref je verschillende natuurgebieden aan zoals de Weerribben, de Wieden en het Dwingelerveld, de bossen rond Vledder en Appelscha, het pittoreske Giethoorn en oude stadjes zoals Steenwijk, Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis. Met de kinderen kun je op expeditie met de boswachter gaan, zelf kun je met de boswachter varen en wandelen. Ook voor lange en korte fietstochten is de omgeving uitermate geschikt.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Overijssel 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie de bult

De ligging van "groepsaccommodatie de bult" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.