Vakantiehuis De bult

7.7
20
Groepen.nl logo

Het vakantiegevoel van de Mediterranee vind je bij deze groepsaccommodatie midden in de bossen van Overijssel. Onmogelijk? Nee hoor! Niet in deze groepsaccommodatie voor 22 personen.

Een vakantievilla met Toscaans tintje in Overijssel


De villa beschikt over drie badkamers, een complete ingerichte keuken, royale woonkamer met open haard en zeer ruime terrassen op het zuiden. Heerlijk voor de mooie avonden. In de luxe keuken bereid je in de originele Boretti oven de heerlijkste gerechten voor de hele familie. In totaal zijn er vijf slaapkamers met twee éénpersoons boxspringsbedden, twee slaapkamers met drie éénpersoons boxspringsbedden en een slaapzaal voor zes personen (3 stapelbedden). In de ruime tuin kunnen jullie genieten van veel privacy en zonuren. Er is een ruime privé parkeergelegenheid bij de groepsaccommodatie. 

Voor ieder wat wils 


Op een steenworp afstand vind je de gemoedelijkste horecagelegenheden van de regio, het verwarmde buitenzwembad (mei-sept), de speeltuinen en het theater. In de directe omgeving tref je verschillende natuurgebieden aan zoals de Weerribben, de Wieden en het Dwingelerveld, de bossen rond Vledder en Appelscha, het pittoreske Giethoorn en oude stadjes zoals Steenwijk, Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis. Met de kinderen kun je op expeditie met de boswachter gaan, zelf kun je met de boswachter varen en wandelen. Ook voor lange en korte fietstochten is de omgeving uitermate geschikt.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in De Bult 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis de bult

De ligging van "vakantiehuis de bult" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.