Vakantiehuis De Bult

10
8
Groepen.nl logo

Deze uniek vormgegeven Cottage biedt plaats aan 8 personen met een modern landelijke inrichting, comfortabele vloerverwarming en dubbele deuren naar het terras.
Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van een goed gevulde picknickmand vol vouchers en brochures om in te wisselen bij een van de prachtige streekbedrijven in de omgeving. Ga op onderzoek uit en ontdek al het moois wat de streek te bieden heeft 🌳

Vakantiehuis in Overijssel op een vakantiepark middenin de bossen

Je hebt tijdens je vakantie de beschikking over een mooie, volledig ingerichte keuken met vaatwasser, combimagnetron, en koelkast (met vriesvak). De badkamer is voorzien van luxe regendouche en Rituals producten. In de twee master bedrooms bevinden zich, speciaal voor Residence de Eese ontworpen, boxspring bedden. In de twee kinderslaapkamers bevinden zich stappelbedden. 

Geniet van de vele faciliteiten op het vakantiepark

Op het park kun je (e-)fietsen en e-choppers huren om de schitterende omgeving te ontdekken. Wij hebben diverse fiets- en wandelroutes al voor je uitgezocht, welke verkrijgbaar zijn op de receptie.
Jong en oud zullen zich prima vermaken op het park met o.a. een verwarmd buitenzwembad (mei t/m september), diverse speeltuinen, een indoor speel paradijs, game centre, en een airtrampoline. Ook restaurant Heerlijkheid ligt op loopafstand.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Bult

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis de bult

De ligging van "vakantiehuis de bult" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.