Vakantiehuis De Bult

10
18
Groepen.nl logo

In de kop van Overijssel, aan de rand van Nationaal park Weerribben-Wieden, ligt onze unieke groepsaccommodatie Wiede (18 pers). Dit is een sfeervolle & romantische accommodatie. 

Groepsaccommodatie in Overijssel, gelegen op een vakantiepark

Deze accommodatie biedt landelijke luxe middenin een bosrijke omgeving en heeft verrassende elementen, waaronder een apart woon- en slaapgedeelte. Je wordt bij binnenkomst aangenaam verrast door de grote tafels en het unieke model van de accommodatie. Zeer geschikt voor je familie- of vriendenweekend, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten of teambuilding. 

Samen struinen door het bos

Voor een gezellige avond uit eten met de hele groep kun je bij Restaurant Heerlijkheid reserveren voor een heerlijk diner vol met streekgerechten. Daarnaast kun je terecht in onze snackbar voor lekkere snacks. Hieronder vind je uitgebreide informatie over alle faciliteiten en services die de Bosuil te bieden heeft.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Bult

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis de bult

De ligging van "vakantiehuis de bult" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.