Vakantiehuis De Bult

10
6
Groepen.nl logo

Kom overnachten in de prachtige Cottage vakantiehuizen direct gelegen aan de vijver (veilig met hekwerk). Een bijzonder vormgegeven accommodatie waar je wakker wordt van vrolijk kwetterende vogeltjes en uitkijkend over de eeuwenoude vijverpartijen. Hier geniet je van rust en natuur! Trek gerust je wandelschoenen aan om de prachtige omgeving te ontdekken, kinderen vermaken zicht met een van de vele binnen- of buitenactiviteiten. 

Vakantiehuis op een vakantiepark middenin de bossen

Deze accommodaties zijn geheel vloer verwarmd, sfeervol ingericht en gelegen aan de eeuwenoude vijver. Via de openslaande deuren stapt u vanuit de woonkamer zo uw eigen terras op. De landelijke keuken is van alle gemakken voorzien - geen stress enkel genieten. De accommodatie heeft een badkamer met heerlijke regendouche, zwevend toilet en speciaal geselecteerde Rituals producten. Slaap op een van de boxspringbedden. 

Geniet van de vele faciliteiten op het vakantiepark

Er is een verwarmde buitenzwembad (eind april tm begin september), de air trampoline, speeltuinen, horeca gelegenheden (snackbar, café, restaurant, theater en terrassen), indoor speelparadijs en game center. Tijdens je verblijf kun je de klaarstaande picknickmand zelf vullen of laten vullen. Ontdek de omgeving en ga langs bij streekbedrijven om je vouchers in te wisselen voor heerlijke streekproducten.
Afwijkingen bij de indeling, beelden, beschrijving en afgebeelde accommodatieplattegronden zijn mogelijk.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in de Bult

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis de bult

De ligging van "vakantiehuis de bult" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.