Groepsaccommodatie Buurse

10
38
Groepen.nl logo

Deze accommodatie wordt tijdens de Corona periode verhuurd als B&B

Een verblijf voor families en vrienden. Vooral gezinnen met kinderen zullen hier een leuke tijd beleven. Rondom het huis kunnen kinderen vrijuit spelen en de iets ouderen vele sporten beoefenen. Voor wie meer behoefte heeft aan rust, er is een terras op het zuiden aanwezig. Je kunt wandelen, fietsen en mountainbiken.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met sport- en beachvolleybalveld

De groepsherberg heeft een eetzaal met eethoek en een bar, een tv met schotelantenne, dvd-speler en een radio/cd-speler. De keuken is van alle gemakken voorzien. Naast de eetzaal vind je de serre met zitbanken en een open haard. In de serre vind je ook een kinderspeelhoekje met kindermeubilair en speelgoed. Er is tevens een mindervaliden douche- en toilet.  In totaal zijn er 7 slaapkamers voorzien van lage bedden en stapelbedden. In de 2-persoonsslaapkamer staan boxpringbedden. Bij elke 2 slaapkamers vind je een douche en toilet. De hele accommodatie is gelijkvloers en voorzien van CV en een brandmeldinstallatie. Er is een terras op het zuiden waar je bij zonnig weer al vroeg in het seizoen op ons terrasmeubilair kunt plaatsnemen. Buiten op het terrein vind je voor gezamenlijk gebruik verder nog een recreatietennisbaan, een jeu de boules baan, een sportveld, een beachvolleybalveld, speeltuintje. Voor de allerkleinsten zijn er trekkertjes, fietsjes en skelters aanwezig. 

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes 

Het vakantiehuis ligt op loopafstand van 3 natuurgebieden, het Haaksbergerveen, het Buurserveen en het Buurserzand waar je kunt fietsen en wandelen en mountainbiken op lange paden. De omgeving leent zich ook heel goed voor de Twentse sport klootschieten. In Enschede bevindt zich nog een grote binnenijsbaan waar je in de winter kunt schaatsen. Er zijn diverse excursiemogelijkheden in de omgeving, Museum Buurtspoorweg te Haaksbergen waarvandaan u met een treintje naar Boekelo kunt reizen, Pannekoekenhuis/Kaasmakerij, Recreatiepark 't Rutbeek (zwemmen, watersport), subtropische zwemparadijzen, sauna's, diverse molens waaronder de Duitse 'Haarmühle' en de Haaksbergse Watermolen en diverse binnen- en buitenspeeltuinen. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel  

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie buurse

De ligging van "groepsaccommodatie buurse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.