Groepsaccommodatie Buurse

9.1
30
Groepen.nl logo


Op een zeer ruim perceel, aan de rand van het bos, ligt dit nieuwe vakantiehuis. Met op loopafstand (700 meter) de natuurgebieden "het Buurserzand"en "het Haaksbergerveen", is deze groepsaccommodatie een ideaal uitgangspunt voor afwisselende wandel- en fietstochten. Naast de particuliere markt is deze woning ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, cursussen, trainingen, kooksessies, wijnproeverijen, heisessies en workshops in de omgeving. Er bestaat de mogelijkheid extra 2-persoons appartementen bij te huren (meerprijs). Deze bevinden zich elders op het erf. "Locatie niet geschikt voor jongeren/studenten- en overige luidruchtige groepen". Buiten is er geen muziek toegestaan, binnen alleen achtergrondmuziek.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met grote speelzolder 

Op de begane grond rechts van de hal zijn 6 slaapkamers, allen eigen douche/toilet/wastafel. De woonkamer is voorzien van een ruime zithoek voor de houtkachel en een enorme eethoek. De keuken wordt door een schuifdeur gescheiden van de centrale leefruimte. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op de bovenverdieping, te bereiken door de trap in de hal, bevinden zich links van de overloop 4 x 5 persoons slaapkamers. Deze slaapkamers delen twee badkamers incl. toilet. Rechts van de overloop is de grote speelzolder voorzien van tafeltennis, tafelvoetbal, grote blokken, spelletjes, etc. Aan het eind van de speelzolder is nog een extra 6 pers. slaapkamer met eigen douche/toilet. Je kunt verblijven o.b.v. zelfverzorging, echter zijn de eigenaren je graag behulpzaam bij het zoeken naar een juiste cateraar of het samenstellen van een activiteitenprogramma op maat. Fietsen zijn bij de accommodatie te reserveren (paar dagen van te voren aangeven).  Er zijn wandel-, fiets-, en moutainbikeroutes vanaf het huis aanwezig.
Eigen hottub op het terras op aanvraag beschikbaar.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten 

Een ideaal uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. In het op 5 km afstand liggende centrum van Haaksbergen, bevindt zich een rijk aanbod van winkels en supermarkten. Tevens biedt Haaksbergen vele goede restaurants, bistro's, terrassen en eetcafés. De winkelstad Enschede ligt op 10 km afstand. Toeristische attracties binnen een straal van 10 km; een subtropische zwemparadijs, Museum Buurt Spoorweg, diverse watermolens, pannenkoekenhuis met overdekte speeltuin), recreatieplas Rutbeek.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie buurse

De ligging van "groepsaccommodatie buurse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.