Vakantiehuis Belt-schutsloot

6.8
18
Groepen.nl logo

Dit prachtig gelegen vakantiehuis biedt plaats aan 18 personen en is o.a. geschikt voor families, vrienden, vergaderingen, trainingen en cursussen. De groepsaccommodatie is gelegen aan het water in natuurgebied de Wieden (nabij Giethoorn). Een uitdaging voor watersporters en natuurliefhebbers.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met speelveld 

Er zijn twee aangrenzende verblijfsruimten; een zitkamer met (gas)open haard en openslaande deuren naar het terras en een eetruimte met open keuken. De keuken is van veel gemakken voorzien. Op de begane grond zijn 3 slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich 6 slaapkamers. Er zijn 6 douches en 6 toiletten. Een aantal slaapkamers heeft eigen sanitair. Het hele huis is centraal verwarmd. Rondom het huis is een tuin met verschillende terrassen, een speelveld en parkeerruimte. Aangrenzend is een atelier, geschikt voor vergaderingen en trainingen. Tevens is er een programma voor schildersvakanties.

Samen struinen door de bossen

In Belt-Schutsloot (NW Overijssel) ligt de groepsaccommodatie aan het water in natuurgebied "de Wieden" met weidse rietlanden, sloten en meren. In de directe omgeving liggen Giethoorn, de Weerribben, de bossen van Drenthe en historische stadjes als Vollenhove, Blokzijl en Zwolle. Een unieke thuisbasis voor boot-, kano-, fiets- en schaatstochten.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis belt-schutsloot

De ligging van "vakantiehuis belt-schutsloot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.