Groepsaccommodatie Balkbrug

8.9
32
Groepen.nl logo

Monumentale groepsaccommodatie, gelegen in natuurgebied op de grens van Overijssel en Drenthe, voorzien van moderne keuken, barretje en eigen speelkamer voor de kinderen.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met groot speelveld

De groepsaccommodatie beslaat het achterste deel van deze boerderij. Je hebt hier de beschikking over een moderne keuken. Aangrenzend aan het zitgedeelte bevindt zich de bar, waar je met elkaar wat kunt drinken en een spelletje kunt darten. De accommodatie telt 11 slaapkamers: Er zijn 2 familie kamers met eigen sanitair. Twee aangrenzende kamers van elk 4 personen met gedeeld sanitair. Een kamer met 2 stapelbedden met eigen sanitair. Verder zijn er nog zes 2-persoonskamers, deze maken gebruik van de douches en toiletten op de gang. Alle slaapkamers zijn op de begane grond en alle bedden zijn opgemaakt. Het terras met robuuste picknicktafels en tuinmeubilair ligt aan het grote speelveld, vanwaar je zo het natuurgebied inloopt. Op het speelveld bevinden zich een volleybalnet, voetbaldoelen en een trampoline, en voor de allerkleinsten een zandbak, speelhuisje en schommels.

Genieten in gezellige familieboerderij te midden van prachtige natuur. 

Hou je van wandelen, fietsen, motorrijden, paardrijden of lekker niets doen, dan is deze groepsaccommodatie bijzonder geschikt. 
 Diverse (hilarische) en sportieve activiteiten kunnen desgewenst hier voor je worden georganiseerd en catering is geen probleem (alles huisgemaakt met gebruik van streekproducten). Het dorp is op loopafstand met supermarkt, restaurants , pub en buitenzwembad.

Let op: Deze groepsaccommodatie heeft een rieten kap, daarom is VUURWERK en OPEN VUUR verboden!

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Overijssel 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie balkbrug

De ligging van "groepsaccommodatie balkbrug" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.