Groepsaccommodatie Ambt-Delden

8.8
16
Groepen.nl logo

Boerderij gelegen in het bosrijke buitengebied van het Hof van Twente. De groepsaccommodatie ligt dicht aan een knooppunt van wandel- en fietspaden.De boerderij is uitermate geschikt voor o.a. rustzoekers, fietsers, wandelaars, vriendengroepen, familie uitjes van 16 personen en 3 kleine kinderen die in een kinderbedje kunnen slapen.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met hottub

De woonkamer heeft een zithoek met een tv en dvd-speler, een bar en er staan diverse spellen. Er is een ruime woonkeuken voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur. Op de begane grond is een hal met pooltafel, een koelcel, een badkamer met ligbad en aparte douche. Er is op de begane grond één slaapkamer. Op de 1e verdieping zijn de overige slaapkamers en sanitair. De boerderij heeft een ruime tuin. Op het terras staat een hottub (meerprijs) en bovendien heb je de beschikking over een (verwarmd) overdekt terras met een eet-en zitgedeelte.

Samen struinen door de bossen en duinen

In het op 1 km afstand liggende stadje Delden bevinden zich veel leuke winkeltjes, 2 supermarkten, een zwembad en een golfbaan. Op 3 km afstand landgoed Twickel. Landgoed Twickel staat bekend om de afwisseling van bossen, heidevelden, moerassen met akkers en weilanden en vele wandel- en fietspaden. Toeristische attracties binnen een straal van 10 km; een subtropisch zwemparadijs, buiten speeltuin, binnen speeltuin, watermolens, pannenkoekenhuis, recreatieplas Rutbeek en nog veel meer. In de boerderij ligt een map met daarin folders over allerlei attracties in de buurt.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie ambt-delden

De ligging van "groepsaccommodatie ambt-delden" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.